Noafestivalen

Idag befinner sig halva demobanken på Noafestivalen på stranden i Skanör. En väldigt bra plats att befinna sig på en solig dag som denna! Med oss har vi också PMtoyou, anton thoursie. Vi har fixat hänget på festivalområdet med kaffe, tvspel och pingisbord.
Racoon Village var några av våra första gäster, se hur de trivs och myser!
br />;
20120721-175745.jpg

Första bandet kopplat till oss som spelat idag var Wonder Coast, som spelade på lilla noa, en scen som ser ut som ett hajgap, eller som en del av operahuset i Sydney. De bjöd på välljudande och välsynkade toner. Sångaren Dennis började nog sakna sanden mellan tårna efter några låtar för han hoppade ner på stranden en liten stund och när han hoppade upp igen var leendet bredare än någonsin förut. Nästa band var Racoon Village och de levererade sin musik som hajar ifrån Sydney attackerar sina byten, alltså med bravur.
Under våra pingisutmaningar och FIFA-matcher har besökare haft chans att vinna plats på en exklusiv konsert som hålls i vårt tält av självaste crying day care choir. Det blir en akustisk liten spelning som en försmak inför deras spelning här på noafestivalen senare ikväll. Jag hoppas ni inte missat deras cover på Flytta På Dig som finns att lyssna på på sveriges radios hemsida?! Den är underbar och en bonus är ju att självaste Alina Devecerski spelar här på stora scenen ikväll, kanske kan man hoppas på att hon släpper upp cdcc på scen.
En annan spelning vi ser fram emot här är Hannover Bob som kommit hit till Skanör ända från Falun. En demobanksnyhet angående dem har ni att se fram emot senare i sommar dessutom! Stort och hemligt är det…

Med sand längs hela hudkostymen önskar vi er en fin helg!

/Sophia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s