Guerillafestivalen – Tillbaka till skogen!

Gfestival

För andra året arrangeras Guerillafestivalen på hemligt ställe utanför Ängelholm. Eldsjälarna bakom festivalen har tagit fasta på hur kul det vara att åka på festival när det inte handlade om att se de absolut största artisterna, stå i de absolut längsta köerna och dricka instängd öl med andra instängda festivalbesökare för ett överpris som hade fått den störste onkel att skaka på huvudet. Nej, på Guerillafestivalen står skogen, skönt folk och upcoming band högst på tapeten. Sammanlagt spelar 25 band under två dagar (12-13 juli) och efter sista bandet blir det dj:s fram till solen åter går upp. Några artister att hålla koll på under festivalen är:

Pmtoyou: Det maskerade Malmöbandet som med sin nyskapande popelectronica har skördat framgångar med spelningar på Debaser, Moriskan och Media Evolution i Skåne den senaste tiden. Dansvänliga ”Yell” får stå som favoritspår.
https://www.facebook.com/pmtoyou?fref=ts

Kometen Kommer: Bandet framförde förra helgen en bejublad spelning på Bob Hunds egna festival som ända band. Energimonstrerna från Skåne röjer verkligen till 110% på scen med sina svenska, skräniga poptexter.
https://www.facebook.com/kometenkommer?fref=ts

Wild Fields: Pop från lund som får en att må bra. Deras senaste EP Manhattan ”Here We Come” kommer fungera utmärkt i Ängelholms skogar.
https://www.facebook.com/wildfields?fref=ts

Mer om hur du tar dig till festivalen och annan viktig information finner du här>>

/Simon

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s