Sommarplåga på riktigt med Hampus Carlsson

hampus

”Du skriver på facebook, jag trycker på like, jag går ut och röker mina lucky strike”

Att vara ung på sommaren kan vara ett helvete. Alla vill passa in. Ingen passar in. Allt som räknas är att vara på festerna där det händer. Där alla andra är. Ändå vill man bara hitta någon att tycka om. Någon som man kan vara sig själv med.

Det är just den där gnagande oron över att vara helt ensam under sommarnätterna och missa allt, som Hampus Carlsson fångar i sin debutsingel Sommarplågor. Hampus Carlsson är 21-åringen från Halmstad som sjunger om olycklig kärlek, längtan och drömmar.

Sommarplågor handlar om lidelsen i att vara ung och längtan efter något mer. Något som får hjärtat att slå lite hårdare. Med textrader som inte bara osar alkohol och ungdomens fester, tar Hampus hos till en absurd verklighet av teknik och sociala medier. Med hjärtskärande sångstämmor och febriga blåsslingor får hans texter liv och han dansar bort sömnlöshet och tonårsångest tillsammans med sitt liveband!

Om du vill se Hampus spelar han live på Klubb Tillsammans, Halmstad 13/7 och på Pustervik, Göteborg 14/7. Länge leve sommaren.

Följ Hampus och hans musik här>>

/Simon

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s