Premiär för Tillsammans Sessions

till

Kreatörerna bakom projektet Pool Sessions, Billy Nilsson och Jonas Börjesson ligger inte på latsidan trotts inbjudande hängmatteväder. Under tio onsdagar med start den 5/6 bjuds det på konserter vid den vackert belägna restaurang Tillsamman som har sitt läge intill floden Nissan i Halmstad. Projektet kallas passande nog Tillsammans Sessions.

Tillsammans Sessions är ett kombinerat session- och konsertprojekt. Jonas arbetar till vardags som filmskapare och Billy är en civilekonomsstuderande arrangörsräv. Under två somrar har de båda arbetat med projektet Pool Sessions och kände att det var dags att låta poolen få vila och blicka vidare. De båda var rörande överens om att Halmstads popscen behövde återupplivas och det tog inte lång tid innan projektet var fött. På Tillsammans scen kommer i sommar 16 killar och 16 tjejer uppträda, det blir alltså ett helt jämställt projekt.

Sommaren med Tillsammans Sessions bjuder på allt från ballader till tokdans. I lineupen finner vi band som Skilla, vilka även kommer dyka upp i vårt egna Hemma Hos Sessions under sommaren och Crying Day Care Choir, Alpaca Sports med många fler.

Premiären är idag 5/6 och på scen kommer Bräkne-Hoby att leverera postmodern indie i högt tempo. Kl 21 börjar konserten, den som vill ha plats bör dock komma någon timme tidigare.

Läs mer om Tillsammans Sessions här>>

/Simon

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s