Most Naked Skin med köket som replokal

Most_Naked

Most Naked Skin är femmannabandet med tre medlemmar i Malmö, en i Köpenhamn och en i Stockholm. När de skapar musik brukar de träffas i en lägenhet på Seved. Någon replokal har inte bandet, men det har än så länge fungerat bra att umgås, repa och skapa nytt material i köket på den lägenhet som sedan starten har fungerat som Most Naked Skins borg. De tre medlemmarna som bor i Malmö börjar dock att tröttna på sin tillvaro och spånar just nu på en annan bas för framtida projekt där musiken givetvis sätts i första hand.

Most Naked Skins musik är både bombastisk och avskalad där bandets sångerska leder och lyfter låtarna till känsloladdade och drömska nivåer. Jag vet faktiskt inte hur länge som Most Naked Skin har funnits men tight är det till 110%. Att det finns ett starkt vänskapsband mellan bandmedlemmarna tvivlar jag inte på. En känsla av att bandet blottar sig för varandra skapas i en musik som både berör och peppar.

Just nu fokuserar bandet på att ge sig ut och spela. Vi önskar dem alla lycka till och hoppas att vi får se dem live inom en snar framtid.

/Simon

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s