I’m not Jane – sensitivt allvarligt

415675_423739251014395_1338589474_oKiia Valavaara bor i Malmö och skapar musik under namnet I’m not Jane.

I’m not Jane är ett musikprojekt som startades förra året. Det hade funnits i Kiias huvud och roterat fram och tillbaka likt en 78-varvare innan det togs ett klokt beslut att satsa. Hon har haft ett par spelningar hittills. Dels på mysiga Café Montag (som tyvärr ligger på is), Moriska Paviljongen som gästartist på ett Poetry Slam och även på Loppan på grymt underskattade Oh La La.

Musiken är välkomponerad och mycket trivsam med en härlig känsla av förhoppning och positivitet. Reverben ligger som ett fint stackmoln ovanför huvudet när man lyssnar på Kiias röst. Det drömska bryts av med det sensitivt allvarliga och helhetsupplevelsen blir lika trevlig som en Astrid Lindgren-saga.

Vi gör som, förhoppningsvis, bekant något som heter Hemma Hos Sessions där vi bjuder in artister som får framföra musik i en avskalad tappning och där även spelningen filmas och allt framförs i en lägenhet inför en begränsad publik. Det kommer så klart komma en Hemma Hos Sessions #4 och där kan vi stolt presentera I’m Not Jane. Mer info kommer inom kort om det.
http://www.tumblr.com/imnotjane

/Kristofer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s