Vet ni! Hemma Hos Smålands Nation


Fantastiskt att vi för första gången intar den anrika studentstaden Lund. Själv har jag aldrig studerat där men vad ryktena säger ska ölen vara billigt som vatten på deras nationer. Och det är just på en nation som Hemma Hos kommer husera på i morgon, nämligen Smålands.

Kvällen kommer bjuda på följande:

Oscar Suave bandet från England som kommer hela vägen till Skåne med sin psykrock som ligger någonstans mellan The Animals och The Brian Jonestown Massacre om man nu måste jämföra. På scen klockan 21:30, kom i tid, vem vet!

Funked Up – våra kära vänner från Abbekås som får vilken gråmulen dag som helst att bli världens bästa med sin Red Hot Chili Peppers-influerade musik där funkiga basgångar ackompanjeras av innovativa trummor och snygga gitarrer. På scen kl 22:30.

Innan efter spelar dj krokodil skivor. Det bästa och nyaste från indievärlden utlovas. Vi börjar kl 20 och slutar 01. Ynka 40kr får du betala för att komma in.

Smålannds Nation är stället och Hemma Hos är värdarna. Om du är student men inte i Lund kan du skaffa dig ett gästleg, inga problem. Vi Hörs!

http://soundcloud.com/oscar-suave
http://facebook.com/funkedupmusic

/Simon

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s