Ted Bergqvist


För ett tag sedan damp det ner ett mail från en kille som nästan bor granne med oss! Kul tyckte vi, kanske går vi dit och lånar en kopp socker någon dag… Ted Bergqvist heter han i alla fall, och bor alltså i Malmö. Han har precis släppt sin debutep som han kallar ”A Different Shade Of Grey”, kanske är namnet lite inspirerat av 50 shades of grey? Vem vet, romantik är i alla fall ett inslag som återfinns både i den omtalade boken och på Ted Bergqvists EP.
Större delen av sitt liv har Ted skrivit musik och han har även spelat i olika rockband. Under hela den tiden har han dock haft en längtan efter något mer avskalat och melodiöst och förra året landade han äntligen där i singer/songwriter-drömmen. Med sig hade han en hög med färdigskrivna låtar och den 8 september i år släpptes alltså debutepn som ni hittar här!

Med ”A different shade of grey” vill han visa omvärlden sin djupa, bitterljuva, sorgliga, roliga och fantastiska berättelse om sitt liv och det är ju bara att tacka och ta emot, det behövs fler människor som berättar sin historia här i världen.

Ted på Facebook
 …och på Reverbnation

/Sophia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s