Hemma Hos Sommar #4 – en värdig avslutning

I onsdags hade vi vår sista omgång av Hemma Hos Sommar i Stapelbäddsparken. Solen visade sig från sin bästa sida och vi åt falafel i betongtrappan innan kvällen skulle börja. Djandet stod Gustaf Bofält för, under namnet PUSS, och han fick lite hjälp av Sophia Mörk emellanåt. Även Demobankens ordförande Kristofer Nilsson fick ta över spakarna under några minuter, då spelades She Bangs The Drum och publiken mös.
Första bandet på scen var Raccoon Village, malmöbandet som ni kunnat läsa om här tidigare och härmed vet att vi gillar. Tänk er ett gäng malmökillar som spelar och sjunger så det vibrerar i luften, och det lät lite som Mumford & Sons i den fina sensommarkvällen, på ett bra sätt alltså. Betongtrappan var full med folk som lyssnade, klappade takten, sittdansade, drack lite öl och umgicks.
Deras konsert följdes av en oväntat punkig spelning av Shambhu. Under sin sista låt slog de i sann punk-anda sönder bastrumman och höll på att stryka med själva också. Shambhu både provocerade och imponerade hemma hos-publiken och jag vet inte hur jag ska kunna beskriva spelningen med ord riktigt.
Ta nästa chans att se dem live i alla fall!
Vi är så himla glada att vi fått arrangera dessa Hemma Hos Sommar-kvällar med alla er och vi vill börja med att tacka alla band som spelat hos oss! Några andra som är värda ett tack är Malmö Stad som gav oss uppdraget och STPLN som låtit oss låna deras utrustning och en gång till och med deras lokaler. Största tacket går till vår trogna fina underbara publik som dykt upp och förgyllt dessa fyra sommarkvällar för oss. I höst har vi nya planer och vi uppmanar er alla att hålla ögonen öppna! Lättast håller man koll på oss genom att gilla oss på facebook!

Titta på bilder från onsdagskvällen HÄR!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s