Okå

Okå är ett skönt band från Ystad, som just nu håller på med ett stort projekt! Bandet bildades nyligen men de två grundpelarna i Okå, Christoffer och Tim, har hållt ihop sen 2010. De kände att de ville ta sin duo till en ny nivå – därav bandet – vilket inkluderar vänner, energi och en gemenskap som enligt de själva är obeskrivlig. Nu består bandet av fyra killar och två tjejer. Deras projekt går ut på att inspirera, (framför allt ungdomar) till att våga ta tag i sina drömmar. Okå sökte stipendium av Leader Ystad-Österlenregionen för en skivinspelning i Studio GMP och de fick det bannemig!
Den 5e Oktober släpper de därmed sin första skiva och tänker då hålla i en inspirationskväll med skivsläpp på Scalabiografen i Ystad. Det låter fett och det är helt rätt att kombinera skivsläpp med inspirationskväll, det blir en perfekt kväll att knyta massa nya kontakter och samtidigt fira att en ny skiva sett dagens ljus. Åk dit om ni har möjlighet, och stötta Okå!

Två singlar vid namn ”En tribut” och ”Besegrad” finns nu ute på iTunes och Spotify och ni hittar dem här: EN TRIBUT   BESEGRAD

Med hiphopen i grunden skapar Okå musik som de själva förklarar med att de inte har några gränser, de tonsätter allt som dyker upp i skallen! Nu går fingrar och skånska röster varma i replokalen och idéer slipas till det yttersta. Hårt arbete med andra ord. Kolla in Okå på Facebook här för att inte missa deras historia som håller på att skrivas precis just nu.

/Sophia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s