På Hornet med Jackie Khan och Six in Line

Efter att ha tagit del av livets goda och spenderat en lördag i Östra Hamnen, Malmö med strålande sol och en hel del vete kom skymningen och vi (Simon, Kristofer) bestämde oss för att gå till Mässingshornet för att lyssna på Jackie Khan som tidigare har spelat på klubb Hemma Hos.

Stämning var på topp vilket smittade av sig både på publik och band som verkade trivas i symbios med varandra. En eloge får ges till bandets alltid lika karismatiska trumslagare som kan vara den enda rockande trummisen som väljer att stå upp och spela under vissa partier i konserten. Enligt mig pikar spelningen när bandet spelar ”We´re Faster” en partypunklåt som helt enkelt går att ha riktigt kul till. Framträdandet kan summers som en blandning av Libertines, Randy och allmän pepp. Vi tackar för det.

Ovetandes om kvällens planer klev ännu ett band på scen. De flesta hade vid detta tillfälle redan lämnat Hornet för att gå och se på Deportees som spelade på Malmöfestivalen denna afton. Själv var jag kvar och fick uppleva en positiv musikupplevelse signerad Six in Line Trash Metal-band från Helsingborg. Sångaren ”Kaptain Nuke” röjd på scen, satt bland publiken och var vid ett tillfälle (tror jag) ute och köpte en öl i baren under konserten. Hela tiden med samma sprudlande energi och varför ha tråkigt när man kan jävligt roligt. Enligt mig var bästa låten ”Plata o Plomo” och under denna denga var även jag uppe på scen och röjde loss.

Tack Hornet och banden för en oförglömlig kväll, vi ses!

/Simon Eriksson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s