The Bandettes

Hej på er!
Vi beklagar att vår mail legat nere sedan 8/8, väldigt stressande och tråkigt, men en bra sak är att den nu tagit sig i kragen och fungerar igen! Så ni som försökt maila oss senaste veckan, försök igen!

Ett mail som damp ner i lådan precis innan den beslöt sig för att hålla stängt var från The Bandettes! För tio år sedan kanske du såg sångerskan Anna Linnéa och basisten Hannah som gatumusikanter i Göteborg… Sedan dess har mycket har hänt och de har nu börjat spela musik tillsammans igen fast i Malmö och med sällskap av två andra tjejer på keyboard och trummor / percussion. Musiken har beskrivits som countrydoftande pop med influenser från håll som Joni Mitchell och The Doors. Bandnamnet vittnar kanske även om en förkärlek till The Band?
TheBandettesPress1
The Bandettes hade sin premiärspelning i maj, och i tisdags spelade de på ett café i slottsträdgården i Malmö. Missade du dem där så finns en chans till att se dem i Malmö i augusti, nämligen på Debaser nästa lördag! Då är det sommarklubben Summersault som håller i spakarna och de bjuder förutom på konsert med The Bandettes även på rundpingis, indie-karaoke och en spelning med nytt material från fina Steso Songs. Läs mer om eventet här!

Lyssna på The Bandettes fina skägg-låt vettja!

The Bandettes / Hemsida / Facebooksida

/Sophia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s