Bu och fan va najs med WoW

3/5 av Demobanken drog upp till Göteborg och Way Out West i helgen för att lyssna till bra musik och inmundiga en och annan kall.

Det utbrast även några bu och ”fan va najs” under vistelsen som jag här kommer redogöra för.

Fan va najs:
Refused
Bandet man har lyssnat på men aldrig sätt på grund av sin då ringa ålder. Och fy fan vad bra det var. När Dennis Lyxzén sjunger Rather be dead kokar lyckan över och den hårt röjande publiken ser ut att studsa på en studsmatta. Själv tänker jag Rather be alive och studsar med.

Punktligt
Jag har aldrig varit med om att samtliga konserter har följt tidsschemat på samma noggranna och prickfria sätt som på WoW. Här slipper publiken vänta en timme på att se någon alldeles för rik man/kvinna/Snoop Dogg som är lite för bra för att orka bry sig om sina förväntansfulla fans.

Sameblod o Django Django på Park Lane
Det är kul att vara på klubb och det är ännu roligare att se på riktig bra band på klubb. Sameblod som har varit med i Demobanken från start har nu vuxit sig stora och visade för ett fullsatt Park Lane att de är redo för något stort.

Django Django tände publiken till max med sin partyvänliga musik och när hitten ”Default” spelades undrade nog Londonpojkarna varför de inte besöker Sverige oftare.

Bu:
Dyrt
Det är dyrt att komma in, det är dyrt att äta och det är för jävla dyrt att dricka öl. När ska Sverige skippa sina tråkiga alkoholregler och bli lite mer som Roskilde? Jag vill kolla på musik samtidigt som jag dricker en lagom billig öl.

För lite orginal
På Way out West ser alla lika dana ut. Det är nästan lite kuslig, lite som en sekt. Var tog alla härliga original vägen som brukar dyka upp under festivaler. Det är kul med folk som ligger i diket och beter sig, men så gör man inte på Way out West. Här sköter du dig och bär helst på en cykel med anorexia.


Till klubbarna är det mycket kö och det förstår vem som helst att det inte är kul att köa. Men, men…

/Simon Eriksson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s