Eksjö Stadsfest 2.0

På söndag om två veckor så ligger dimman tät i Eksjö, volontärerna går runt med trötta, men nöjda blickar för att plocka upp det sista skräpet, riva det sista stängslet och ge ut den sista informationen. Stadsfesten är över för i år då. Vi kommer nog ligga på sofflocket med en bit smörgåstårta och champis bredvid oss. Trötta och med en lätt huvudvärk.

För i år ska vi på Demobanken fira med pompa å ståt. Ni som har varit med länge i gemet vet att förra året så slussade vi upp fina Dalaplan till att spela på Stadsfesten. De var toknöjda, solen sken dem rakt i nyllet och de uppskattningsvis 120 personerna som var där applåderade febrilt. Det som gäller i år är att vi har fått förfrågan att bestämma vilka lokala akter som ska spela där, samt få ta in tre artister från våran eminenta bank till vår scen på Stadsfesten, scen Hemma Hos. Det har vi gjort och det är en ära att få presentera Hannover Bob, MANKIND och Bobastian till Eksjö Stadsfest 2012. Roligt är även att Eksjö Stadsfest själva har bokat Funked Up, men dock inte till vår scen.

Råkar ni befinna er i trakterna kring Eksjö så tycker vi att alla gånger av tio så ska ni besöka Eksjö Stadsfest, hänga med oss, ta en smoothie vid vår scen och säga hej.

Det är roligt att vi har fått en sådan fin relation, Demobanken och Eksjö Stadsfest. Vi hoppas att skapa en sådan här relation med alla stadsfester och festivaler i hela landet. Tänk vad många av er som skulle få spelningar då, hu ja!

http://eksjostadsfest.se/

/Kristofer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s