#3


Igår kväll var vi ungefär femtio personer som fick uppleva augustis första kväll tillsammans. Om resten av augustikvällarna går i samma bana som igår kan vi vara lyckliga. Medan solen fortfarande stod högre än hustaken och allt var färdigriggat började Papier Maché spela drömsk indiepop som ackompanjerade doften av grillat och höjde sommar-feelingen hos alla förbipasserande. Sedan började folk droppa in och fyllde upp betongtrappan lagom till att Richard Lindgren skulle börja spela.

Den rutinerade Malmö-trion bjöd mest på egna låtar men hann även med att sticka in både ett par Dylan-dängor. Med instrument med ett varierande antal strängar och en folk/country-röst som växlade mellan engelska, någon slags rikssvenska och skånska som aldrig tycktes sina, fångade de publikens uppmärksamhet.

Äran att avsluta kvällen fick Faråker, och de gjorde det med stil. Låtarna höll minst lika hög klass som de gör på inspelat och bandmedlemmarna kändes tighta och det märktes att de trivs på scen. Som allra bäst var det i upptrappningen till refrängen i ”Stå på tå” där de även bjöd på stämsång.

Vi tackar alla som kom dit och hoppas på ännu fler fina besökare till nästa gång som faktiskt blir den sista utav Hemma Hos Sommar. Skriv upp 29 augusti i kalendern så ses vi!

Fler bilder från Hemma Hos Sommar #3 finns här!

FARÅKER

RICHARD LINDGREN

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s