Malmös Bob Dylan, Richard Lindgren till Hemma Hos Sommar 1/8

Hemma Hos brukar bjuda på det nyaste inom indiegenren. Denna gång har vi sprungit från Möllan till Bakfickan, från Bakfickan till St Getruts, från St Getruds till Tröls för att sedan stupa i rännstenen. Onödigt kan man tycka men resultatet blev en bokning av Malmös egna Bob Dylan Richard Lingren. Richard är ingen nyhet på Malmös musikhimmel. Han har spelat tillsammans med sina kompisar Andi Almquist Jon Eriksson och släppt fler skivor än vad det finns hipstercyklar på Möllan.

Richard är en vagabond och poet och låtarna tränger verkligen in i märgen på en. Det är avskalat och opretentiöst samtidigt som det varmt och målande. Musiken bjuder ut dig på en resa till småstäder i Tjeckien, olycklig kärlig, fyllor och livet förpackad i en låda signerat Malmö och Richard Lindgren.

Om IKEA är helvetet är Richard Lindgrens berättelser himlen. I morgon onsdag 1/8 besöker han Hemma Hos Sommer. Vi lovar att du slipper halvfabrikatmat, skrikande barn och bokhyllor som heter Bo och Hitler. Med Richard får du enbart jävligt bra musik.

För tider och mer information om konserten http://www.facebook.com/events/269924059779116/

/Simon Eriksson

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s