Hemma Hos nummer två, bortspolad och inflyttad

I rubriken låter det sannerligen som att konserten har blivit inställd eller något annat hemskt. Det blev den inte, däremot flyttad från den fina utomhusscenen som vi kunde se Bruce och Hurricane Love spela på den 20 juni.

Den här gången var det Steel Island och The Jangletones tur att spela. Däremot så valde vi att flytta in konserten på grund av rådande regn när vi skulle rigga upp. (Det kom även regn vid 21-tiden när konserten började så det var ett bra val, tro mig).

Stämningen var god, luften var tung och vid 21.23 ganska exakt så stegar Steel Island upp på scen för att riva av 47 minuter indierock med en del elektroniska inslag när den är som bäst. Det var roligt att ha dem här hos oss och de dryga 60 personerna i publiken verkade tycka likadant.

The Jangletones var band nummer två till rakning och när deras singel Vienna var i sina sista tonarter så väljer sedvanligt sångaren, Viktor, att lämna scenen för att ställa sig i publiken och applådera av sitt band. Folk ville ha extranummer av den här Joy Division-influerade kvintett. Det fick dem inte.

PMtoyou var kvällens DJ för kvällen och vände och vred på musikhistorian när han levererade allt från Jamie XX till Curtis Mayfield. Snyggt, trevligt och proffsigt.

Den 1 augusti så entrar vi Stapelonsdag igen, förhoppningsvis med det bästa väder som Malmö någonsin skådat. Mer information om den kvällen kommer inom snart, så håll ut!

Tack alla ni som var där och för att se fotografier från det här spektaklet så kan ni följa den här länken: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.398884516826378.81025.177554525626046&type=1

/Kristofer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s