Du är ett landskap – While Giants Sleep släpper nytt!

Vi på Demobanken får ofta in tips från artister som vill marknadsföra sin musik genom våra kanaler och det tycker vi är så roligt så, vi till och med uppmanar artister att göra det, så keep em’ coming så att säga.

Nu senast så fick vi in tips från While Giants Sleep som ursprungligen är från Eslöv (som även tecknar likadant som tråkigt i teckenspråk). Den här EP’n på fem spår är långt ifrån tråkig – utan istället skör, emotionell och stark. Låtar som You Are The Machine och Titans så visar de prov på sin musikaliska tyngd när de sträcker sig allt från Muse till det japanska bandet Mono. Gitarrerna manglar fram samtidigt som trummorna plöjer undan allt annat som för stunden känns ovesäntligt.

Med den här EP’n så tror och hoppas jag att While Giants Sleep får bli upptäckta av den rätta personen som kan ge dem det de behöver, ett skivkontrakt.

För att följa deras Facebooksida så följer ni den här länken: http://www.facebook.com/whilegiantssleep och för att lyssna in er på EP’n ”You Are A Landscape” så följer ni den här länken: http://whilegiantssleep.bandcamp.com/

 

/Kristofer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s