P som i premiär

Förra blogginlägget blev en dublett, det kommer aldrig det här blogginlägget kunna bli därför att vi kan inte ha två premiärer av en utomhuskonsert.

Dagen började med sol utan livemusik och slutade med sol och livemusik. Vi hade ringt upp hr. Pohlman efter att ha grunnat över prognosen som såg dyster ut i söndags, men efter en kvarts diskuterande och bollande (läs: mutor) fram och tillbaka så fixade vi bra väder till den här kvällen som kommer gå till minne som en av de mysigaste Stapelbäddskvällarna i mannaminne.

Först upp på scen var Hurricane Love. Med derars dansanta slingor av både synth och gitarr och snyggt kompat av bas och trumma så fick de conteinern de stod i att nästan välta. De gick på scenen med ett leende och gick av scenen med ett leende. För oss var det roligt att se dem, hoppas det var det för er med!

Andra bandet för kvällen var Bruce och vi vred upp disten en aning så att de fick köra sina Slayer-Rage-Against-The-Machine-Thåström-låtar precis i det sättet som bara de kan göra. Konserten startar med socialrealistisk prosa och avslutas med rundgång, no biggie.

Att folk njöt av solen i de sköna betongtrappstegen gjorde inte Indie Indie Superklubb! nervösa utan de blandade friskt mellan Joy Division, Jumper och gamla synthdängor!

Vi på Demobanken är mycket glada att vi fick bevittna det här magnifika spektaklet, hoppas att ni är lika nöjda.

Nu blickar vi framåt, närmare bestämt till den 11/7 då vi kommer att bjuda på mer musik, mer dans, mer sol, mer ta med dig egen dryck, mer allt. Ses där!

Hurricane Love

Gött Häng

Indie Indie Superklubb!

Bruce

/Kristofer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s