Demobanken firade ett år..

När 1-årskalas går av stapeln så brukar det vara massa barn, någon tårta, kanske en clown, det beror lite på hur mycket man känner att göra för ettåringen som troligtvis inte fattar något ändå.
Vi hade ingen clown, men däremot så hade vi 100 besökare, två band, en dj-duo och en fantastisk stämning.

Vid 20-tiden öppnade vi dörrarna och genom att dra ut möbler, kundvagnar och belysning så kunde vi med stolthet säga hej och god dag till våra första gäster.

När klockan slog 23 så slog även Malmöbandet Jackie Khan på den stora trumman och bjöd oss gäster på sin snortighta indie-garage-rock och ingen i publiken verkade oberörd, särskilt inte de personer som fick sin öl utspilld när sångaren, Fredrik kastade ut en burk och slog ner gästernas flaskor i sann bowlinganda, strike säger vi!

Dalaplan var full styrka den här gången till skillnad från 2011 när de besökte oss. Med full styrka så kunde de sköta allsång, dans och svettpärlor rann längs med väggarna.

När banden gjort sitt så smet våra DJ’s, Papier-Maché, upp på scen och levererade det de gör bäst – en mix av allt och ingenting. Vi dansade så benen vek sig och 1-årsjubileumet var i hamn, gött!

Vi vill med vår 27 konsert tacka våra fina artister, gäster och de ideella krafterna för allt ni har fått stå ut med och med det facitet så blickar vi framåt, närmare bestämt till den 20/6 då vi premiärar med vårt utomhuskoncept ”Hemma Hos Sommar”, det kommer bli fett!

Nedan följer ett par fotografier. För att se fler så kan ni besöka den här adressen:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.380073755374121.77641.177554525626046&type=3

Jackie Khan

 

Dalaplan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s