S¡esta!

Nu är det festivaldagar på Demobanken, vi känner ingen sympati för det rådande väder som täcker den skånska himlen, utan blickar framåt mot jesussandaler, skandaler och eskapader.

Med en älgkebab i handen och ett par wayfarers i senilsnören runt halsen så vill vi slå ett slag för Hässleholms stolthet, Siesta!

Siestafestivalen pågår från 31 maj till 2 juni, och ni kanske tycker det är ironiskt att marknadsföra en festival som krockar med en egen klubb, och ja, det är ironiskt, men sådana är vi.

Det finns historier kring Siestafestivalen som vi har varit med om, dessvärre kan jag inte dela med mig utav dem här, utan det tar vi på STPLN på fredag.

Om du vill se internationella och nationella storheter som NOFX, Death Cab For Cutie, The Hives, Eldkvarn, Timbuktu och Laidback Luke så tycker vi absolut att du ska bege dig till Hässlehåla, eller Hässleholm som de där uppe föredrar att kalla det.

Något som är roligt med Siestafestivalen är att de har en mycket intressant lineup med upcoming artister och då i synnerhet Vånna Inget, The Luxe, Terrible Feelings och Scrapes of Tape för att nämna några.

Ha det gott och må solguden RA göra sitt jobb för att belysa 56°9′28″N 13°45′50″O

http://www.siestafestivalen.se

”Hemma Hos”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s