Festivalen på Sveriges finaste strand – NOA festivalen

Att arrangera en konsert som lekmän är inte alltid lätt, men några som har gjort det är arrangörerna av NOA festivalen som startade i juli 2010 och med 3000 besökare så tycker vi de är värda en applåd.

Med lite stöd från bygderna runtomkring och av privata investerare så kan de i år presentera ett välsnickrat program som innehåller go’bitar som bland annat Panda De Panda, The Luxe, Lucas Nord, Noonie Bao och Racoon Village.

Något mer som är fint med NOA festivalen är att de har något som kallas ”NOA Audition Tour”, vilket enkelt beskrivet är att du som osignad artist kan ladda upp ditt egenskrivna material och tävla om en spelning på NOA festivalens största scen. Förra året hade de även som vinst att artisten fick marknadsföringsmaterial värt 150 000 kronor i City. Så vad väntar du på, skicka in ditt bidrag och håll tummarna för att det blir du/ditt band som vinner! Bidragen laddar du upp på deras Facebook-sida under applikationen ”NOA Audition Tour”.

Hur som helst så hejar vi på NOA festivalen och att John Pohlman ger dem fint väder under festivalhelgen den 20-21 juli som håller till på Sveriges finaste strand, Skanörs strand!

http://noafestivalen.se
http://www.facebook.com/noafestivalen

”Hemma Hos”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s