Borta Bra men Hemma Hos

Borta Bra men Hemma Hos bjöd på en fredag full med sol och vårkänslor. Kanske var det vårhormonerna eller allmän solsting som gjorde att kvällen blev relativt stökig, något som vi på Hemma Hos inte är så vana vid.

130 besökare välkomnade El Poncho som rev av sina funkpsykedeliska låtar med härlig karisma och scennärvaro. Det märks att bandet har varit ute och spelat mycket under de senaste månaderna och framträdandet kändes både professionellt och tight.

Tyvärr var inte publiken lika sugna på att höra bra musik och det var väldigt lite fokus på bandet under spelningen. Denna stämning höll i sig när Carl Johan Lundgren från Vit Päls äntrade scen och trots uppmaningar från scen fick inte Carl den uppmärksamhet som han borde få. Det blev en kort men enlig oss bra spelning som inte nådde helt fram till de svårflörtade besökarna.

När Dj-duon Papier-Maché började vända plattor var det som att en propp drogs ur och folk dansade för glatta livet fram tills småtimmarna och stängning. Nu blickar Hemma Hos framåt och den 11 maj blir det återigen dags för festen att flytta hem.

För mer bilder besök Demobanken på Facebook.

Tacka alla som kom. Vi ses den 11 maj.

”Hemma Hos”
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s