Rickard Daun, vår vän, vår hjälte

Kärt barn har många namn sägs det i folkmun. Vad det betyder har vi aldrig riktigt förstått.
Rickard, däremot, han kanske inte har så många namn, men däremot så kan han mycket väl vara den mannen som i Malmö har flest järn i elden inom musik och konst.

Rickard blev nyligen nominerad till årets årets kulturstipendiat 2011 av Nöjesguiden. En väldigt anmärkningsvärd nominering. Han har gjort sig förtjänt av den här nomineringen på grund av alla sina prestationer och med sin energi då han lyckas att dra hit det mest konstiga, det roligaste och det bästa inom många olika musikgenrer. Utan Rikard hade det blivit mycket traditionell bokning. Med artister som man kan träffa på lite här och var, men nu kommer den svängigaste jazztrion från Rumänien, den mörkaste doom-metalen från Alger och den psykotiska indierocken från Sri Lanka.

Vi vill tacka för att Rickard bor i Malmö och vi vill tacka för vår vänskap. Den här relativt nyfunna vänskapen har självklart resulterat i en konsert, what else?

Demobanken kan stolt presentera tillsammans med GET DAUN: Pimmon (AU) och HaUtUlinn (DK). En konsert som kommer bränna av nu på söndag på Skånes Konstförening. Det kommer finnas god mat och god öl till väldigt bra priser. Konserten är gratis och du som gäst kommer även kunna se på konst från Munka Ljungby-eleverna och från Caroline Mårtensson.

Det här spektaklet kommer börja 14 och avslutas vid 18.

Väl mött kära vänner. Det här är något som vi inte tycker du ska missa då det är sällan Australiensiska musiker kommer på besök i lilla Malmö.

http://markuspesonen.com/hautullin
http://www.myspace.com/pimmon
http://www.facebook.com/pages/GET-DAUN/107364896039870
http://www.facebook.com/demobanken
http://www.skaneskonst.se/
http://www.carolinemartensson.se/
http://www.konstskolanmunka.se/

”Hemma Hos”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s