Hemma Hos /// På Besök 30 mars

Hemma Hos På Besök (30/3) blev precis så hemtrevligt och mysigt som man bara kan tänka sig. Med trevlig inredning, ett stort utbud av öl, konstutsällning och glada människor som precis hade lämnat en arbetsvecka bakom sig var stämningen på topp när Linnea Jonsson äntrade scenen med sin gitarr. Trots sorgsna och melankoliska texter lyckades Linnea hålla den goda stämningen uppe och efter konserten fick hon stående ovasioner av publiken.

Som artist nummer två gick Sabina Chantouria på scen. Sabina stod för en härlig scennärvaro och På Besök lös upp lite extra lagom till det att kvällens mörker började tränga sig på. Det var en fin kväll och när öl började rinna ner som vatten i gemene mans strupe till dansanta tongångar från DJ-duon Papier-Maché var livet så där gött som det alltid borde vara.

Nu blickar Hemma Hos framåt. Nästa vecka är det nämligen dags för Hemma Hos Konstpretton som är ett samarbete mellan Hemma Hos och Konstpretton. Eventet kommer att äga rum på Moriska paviljongen lördag den 7 april.

För mer bilder besök www.facebook.com/demobanken

Hemma Hos

Annonser

One response to “Hemma Hos /// På Besök 30 mars

  1. Fina bilder! Det var en riktigt rolig kväll! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s