Roskilde Roadtrip i Lund

Den sista måndagen i mars har precis tagit slut och tidigare ikväll föreläste Demobanken om just Demobanken på Hemgården i Lund. Efter oss var det dags för Funked Up att inta scenen och det gjorde de med bravur! Detta gjorde vi som en del av Roskilde Roadtrip. Såhär skriver de om sitt event själva :

”Titta in och medverka när vi bygger, målar och skratta oss igenom skapandet av Lunds Pop-up venue! På bara två veckor kommer vi att omvandla Hemgården till ett mini Roskilde och förbereda Lund för en massiv (GRATIS!) avslutningsfest med fantastiska människor, coola dekorationer och en konsert med massor av musik.
Om du har en bra idé för vad som ska skapas, posta det i eventet. Alla är välkomna att gå med! Om du inte är mycket av en skapare, men har ett gott hjärta och brinner för konst/musik, kom förbi för att ge oss en hjälpande hand och umgås. Vi lovar att det kommer bli kul, värt mödan och fyllt med massor av överraskningar!”

Detta gillar vi!
Kika på deras Facebook-event för mer info om vad som händer i veckan, och missa för allt i världen inte avslutningsfesten på torsdag, där både Mathilde Savery, Niki & The Dove och Deportees spelar, helt gratis! Se bara till att få ett armband runt din handled innan dess.

”Hemma Hos”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s