Succé med Hemma Hos

Succén ville inte vänta på sig när premiären av klubb Hemma Hos gick av stapeln. 170 nyfikna besökare och två fantastiska band skapade eufori till en fest som aldrig ville ta slut.

Den Svenska Tystnaden öppnade kvällen och ingen lämnades oberörd av de socialrealistiska texter om fula arbetsplatser och hemlösa barn som strömmade ut från scenen. Bandet och publiken var ett med musiken och denna magi som förmedlades till det gungande folkhavet ville aldrig ta slut.

Framåt småtimmarna gick Nude Party på och levererade glada indietoner a la Bob Hund. Jonny Essing från just Bob Hund stod i publikhavet och såg nöjt hur deras arvtagare fick publiken att dansa så att golvet vibrerade. Efter konserten såg man en glad Jonny ge tummen upp till Sveriges nästa stora popexport.

Kvällen bjöd även på DJ-duon Papier-Maché som vände skivor för brinnande livet till en redan uppvärmd publik som dansade vidare som om att det inte fanns någon morgondag. Succén var ett faktum och det största problemet var att folk inte ville gå hem när Hemma Hos var tvungna att tacka för sig och stänga igen portarna. Vi förstår er men ni kan vara lugna. Den 17/3 arrangeras det punkspelning på Mässingshornet. 30/3 blir det lugnare tongångar På Besök och den 20/4 är vi åter tillbaka på STPLN. Om du vill se fler bilder från Hemma Hos får du klicka på länken, HemmaHos_Bilder

Vi hörs.

”Hemma Hos”

Den Svenska Tystnaden

Nude Party

Hemma Hos


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s