Ohoj kära musikälskare

Demobanken vill värma svenska folket i höstmörkret och bjuder därför in dig till indiepopkväll den 18/11. Banden som gästar är Oh, Sweet Absence kl. 22:00, Hundhuvet kl. 23:00 och Guldgossen kl. 24:00.  Vackra, glada och smärtsamma tongångar kommer att blandas om vartannat. Demobanken har öppet mellan kl. 20:00 – 01:00 nere på STPLN i Malmö. Picknicktema där besökarna får ta med sig egen mat och dryck kommer att gälla. Kom med ett glatt humör och var över 18 år så lovar vi på Demobanken att du kommer få en oförglömlig kväll.

Oh, Sweet Absence är ett upcoming band från Smålands djupaste skogar, nämligen Eksjö. Manglande gitarrer och pumpande trummor blandas med känslig sång som inte lämnar någon oberörd.

Till skillnad från dess medlemmar föddes Hundhuvet i Malmö. Bandet har flyttat ut från salongen i kollektivet på Bergsgatan och sprider nu sina peppdeppiga toner och skapar hetsig, febrig öspop på svenska. Låtarna handlar om hur kärlek skiter sig och om desperation och längtan. Hundhuvet höjer pulsen på scen medan de stora känslorna blöder ut en efter en.

Guldgossen från Rimforsa har redan tagit Sverige med storm och låten ”Cpfingret” blev vald till årets 3:e bästa låt av tidningen Groove Magazine 2008. Nu har Gulgossen äntligen släppt sin första fullägnade skiva ”Brass, Smicker och Kvinnoaffärer”. En skiva där poppiga upptempo-hits avlöser varandra.

För mer om tider och hur man hittar till STPLN, besök vårt facebookevent http://www.facebook.com/event.php?eid=134465619992925

Om du vill vara uppdaterad på vad som händer i musik-Sverige bör du besöka Demobankens facebooksida http://www.facebook.com/demobanken

Ha det bäst så syns vi i svängen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s