Invigning

Hola compadres!

Ännu en storhelg har gått oss förbi. Denna gången var det midsommar som gav oss flesta skallebank och illamående dagen efter. Vi i Demobanken har trots detta fortsatt att lyssna på alla de grymma mail vi får in till vår mail (demobanken@eventkoordinator.se). Vi har även fyllt i schemat för den grymma butiken vi kommer att stå i under sommaren. Butiken med stort B som kommer att marknadsföra ert material och sälja det till de lyckliga som kommer in. Nu på onsdag så är det i alla fall invigning och vi har fått stå för en del av förslagen till uppträdande och de som vi fick fram denna gången är.

Linnea Jonsson – nyfunnen sångfågel från Malmö som med hjärta och smärta tolkar livets med- och motgångar i akustisk singer/songwriter pop. (www.myspace.com/linneajonsson)

Skurklandet – ”Poprock som sparkar uppåt med glädje och energi!” Ronnebybandet med Jimmy Bussenius i spetsen har spelat flitigt på festivaler, uteställen, gator och folkfester. Från visrock, via rysk spagettivästern har de nu landat i en egensinnig poprock med melodierna och nerven i centrum.
(www.myspace.com/skurklandet)

Detta kommer bli lika grymt som spelningen den 8 juli så missa det inte! Sen är det ju även ett perfekt tillfälle att kolla runt lite bland de band som gett oss tillgång till deras merchandise.

Kolla in eventet på facebook HÄR, (OSA för lista genom att attenda här på FB)

Om ni vill att vi ska sälja ert material så är ni välkomna att kontakta oss på vår mail demobanken@eventkoordinator.se så kan vi bestämma tid och plats för överlämning och lite mer info.

Så nu har ni två saker som ni kan planera in.
Invigningen nu på onsdag på Mitt Möllan
Demobanken på STPLN 8 juli

Vi ses snart!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s